Η εταιρεία μας λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ του χρήστη και του προμηθευτή των εργαστηριακών προϊόντων των υπηρεσιών υγείας και διάγνωσης. Κρατώντας τις επικοινωνιακές γραμμές σύντομες και διαθέτοντας τεχνογνωσία, είναι πιο εύκολο για τους συνεργάτες μας (τεχνικούς, ειδικούς και προμηθευτές) να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα που προσφέρονται από εμάς. Αυτό συμβάλλει στα υψηλά επίπεδα της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας που συντελείται εντός της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανικών χωρών και τελικά ωφελεί την πρόοδο του συνολικού τομέα της υγείας. Τα εργαστηριακά προϊόντα που η εταιρεία μας προμηθεύει, έχουν επιλεχθεί προσεκτικά για τις υπηρεσίες υγείας και διάγνωσης, ώστε να πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί για την αξιοπιστία, τη σωστή εφαρμογή, την ποιότητα και την πρωτοπορία. Η εμπειρία και η γνώση των ανθρώπων μας, έχει οδηγήσει σε αμοιβαία σχέση σεβασμού μεταξύ της εταιρείας μας, των προμηθευτών, και των συνεργατών μας. Βασικούς πυρήνες της εταιρείας μας αποτελούν η ποιοτικά κατευθυνόμενη σκέψη, η καλή επικοινωνία, η αξιοπιστία, οι τεχνικές δεξιότητες και η γνώση της αγοράς.

Οι συνεργάτες μας

Τα εργαστηριακά προϊόντα που η εταιρεία μας προμηθεύει, επιλέγονται προσεκτικά για τις υπηρεσίες υγείας και διάγνωσης, ώστε να πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί για την αξιοπιστία, τη σωστή εφαρμογή, την ποιότητα και την πρωτοπορία.

Είπαν για εμάς

Αποδοτικότητα, ευελιξία και αξιοπιστία είναι τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Helix2. Ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία!

BioMed Group of Healthcare companies

Η Helix2 βελτίωσε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε, με τα πρωτοποριακά προϊόντα και εξοπλισμό, τα οποία έχουν αποδειχθεί αξιόπιστα και αποδοτικά!

Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Department of Microbiology

Η Ηelix2 ξεχωρίζει με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της και την πρωτοπορία των προϊόντων της.

Hygeia group S.A.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η Helix2 έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/1348/04 του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία και έχει καθιερώσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008. Η διοίκηση της εταιρείας μας έχει δεσμευτεί να ακολουθεί και να εξελίσσει τις διαδικασίες που ορίζονται από το πρότυπο διαχείρισης, προκειμένου να παρέχει αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα, συμμορφούμενα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, με στόχο την πρόοδο της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας του τομέα της υγείας και της διάγνωσης.